Hittisarjan kaunotar juhli jakkutakissa – eikä mitään sen alla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glee-hittisarjasta tunnettu kaunotar Lea Michele poseerasi juuri tuoreen Women’s Health -lehden kannessa täysin alastomana. Taannoin näyttelijä ja kirjailija paljasti sosiaalisessa mediassaan millaista kivunsietokykyä hänen kauneudenhoitorutiininsa vaativat.

Nyt Lea Michele on kuvattu juhlimassa Variety And Women In Film’s 2017 -tilaisuuden Emmy-gaalan etkoilla, jonne hän saapui vaaleassa jakkupuvussa. Hänen yläosaansa peitti ainoastaan avoin jakkutakki, jonka alla ei siis ollut paitaa saati rintaliivejä. Upea kaula-aukko varasti siis huomion ihan syystäkin.

Lea Michele julkaisi taannoin Snapchatissä videoita, joissa hän joutuu sietämään hieman kipua kauneutensa eteen. Videolla nainen levitti vahaa Michelen kulmaluulle kulmakarvojen alle. Näyttelijä valmistautui henkisesti repäisyn aiheuttamaan kipuun ja sanoi videolla, että toimenpide tulee sattumaan todella paljon. Niin se taisi myös sattua.

Splash
Splash
Splash