Posse sai huiman startin – ruutujen ääressä 955 000 suomalaista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauantaina paluun tehnyt suosikkisarja Posse sai neljännelle tuotantokaudelleen lentävän lähdön, sillä kauden avausjaksoa seurasi lähes miljoona suomalaista. Ohjelma tavoitti 955.000 katsojaa ja keskikatsojamäärä oli sekin peräti 534.000.

Ohjelman suoria lähetyksiä tähdittävät nykyisin Duudsonit Jarppi, HP, Jarno sekä lisäksi Viivi Pumpanen, Jaakko Saariluoma, Lakko ja Herba. Huippusuositussa avausjaksossa vieraina nähtiin muun muassa Samu Haber, JVG, Susijengin pelaajia, Maria Ylipää, Turkka Mastomäki ja Isac Elliot.

Ensi viikolla Possess vierailevat muun muassa Pekka Haavisto, Ernest Lawson, Tuija Pehkonen, Tino Singh ja Sara Sieppi. Luvassa on myös Popedan ja Arttu Lindemanin biisiralli, Lakon ja Herban Sijainen sekä Katsojien toive -insertti. Musavieraana nähdään LEO.