Ike julkaisi uuden Jonkun Ex -singlensä – vierailijana Elastinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ike julkaisee tänään 14. syyskuuta uuden singlensä, jolla vierailee Elastinen. Yhteisen kappaleen tekeminen on ollut suunnitteilla jo pitkään, kunnes viimein oli oikea aika ja palaset loksahtivat kohdilleen. Kappale kertoo aiheesta, joka koskettaa monen uutta rakkautta etsivän ajatuksia.

– Ajatus biisiin lähti siitä, kun tapaat jonkun uuden ihmisen, niin sulla saattaa jo valmiiksi olla jokin mielikuva tästä henkilöstä. Suomi on loppupeleissä aika pieni paikka, ja esimerkiksi uusi tuttavuutesi saattaa olla jo ennen tapaamistannekin kuullut susta puhuttavan, niin totta kuin taruakin, Ike kuvailee kappalettaan.

– Haluan biisillä avata silmiä sille, että jokaisella meistä on oma menneisyytemme, eikä sen kaiveleminen ole tarpeellista. Kun kyse on rakkaudesta, niin kukaan ei saa aloittaa puhtailla papereilla.

Elastisen lähteminen mukaan oli luonnollinen askel. Miehet olivat puhuneet yhteisen kappaleen tekemisestä jo The Voice of Finlandin kuvausten aikaan vuonna 2013. Ohjelman päätyttyä Ike keskittyi oman musiikin tekemiseen ja osallistui useisiin musiikkiprojekteihin. Viimein tänä syksynä yhteisen biisin tekeminen tuntui juuri oikealta ajankohdalta.