Juuri eronnut Fergie loksautti miesten leuat – esiintymislavalla kuin seksin jumalatar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Fergie oli kahdeksan vuotta naimisissa näyttelijäkomistus Josh Duhamelin kanssa, mutta pariskunta ilmoitti viime viikolla eronneensa. Heidän poikansa Axl Jack Duhamelin syntymän jälkeen Fergie on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta, mutta ero muuttanee tilanteen.

Nyt Fergie nähdään esiintymislavalla Rio De Janeirossa, jossa hän osoitti olevansa edelleen huikeassa ulkoisessa kunnossa ja suorastaan seksikkyyden jumalatar.

Hieman ennen Fergien ja Duhamelin erouutisten paljastumista Fergien huhuttiin odottavan miehelleen toista lasta. Ainakaan nyt nähtävien esiintymiskuvien perusteella raskaushuhujen todenperäisyyttä voidaan hyvällä syyllä epäillä. Fergie tuli alunperin tunnetuksi The Black Eyed Peas -yhtyeen laulajana.

Splash
Splash
Splash
Splash