Kim Kardashian American Idolin tuomaristoon? Näin valintaa puolustetaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

American Idol -televisio-ohjelman juontaja Ryan Seacrest on yrittänyt saada ABC:n tuotantoyhtiötä valitsemaan realityjulkkis Kim Kardashiania ohjelman tuomaristoon. Monet musiikkialan ammattilaiset ovat kieltäytyneet jo pestistä, mutta Kardashian saattaisi tuoda kykyjenetsintäkilpailulle runsaasti katsojia.

Kim Kardashianin valintaa puolustetaan naisen ilmiöimäisellä taidolla hallita sosiaalista mediaa ja markkinointia. Artistien on tärkeä osata promootiotyötä, eikä kukaan muu tee sitä maailmassa paremmin kuin realitytähti Kim Kardashian. Lisäksi nainen osaa tehdä loistavaa televisioviihdettä, Naughtygossip.com raportoi.

Sarjan kuvaukset alkavat syyskuun lopulla ja esitykset Yhdysvalloissa ABC-kanavalla vuonna 2018. Tuomaristossa istuu jo Katy Perry. Alkuperäistä American Idolia esitettiin Fox-kanavalla 15 tuotantokauden ajan. Se kuitenkin lopetettiin vuonna 2016 vähentyneiden katsojalukujen ansiosta. ABC-kanava solmi sittemmin sopimuksen sarjan oikeuksista.