Onni onnettomuudessa! Lentokone putosi parkkipaikalle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Connecticutissa on kuvattu video, jolla nähdään Cessna 172 -mallin lentokoneen tragikoominen laskeutuminen parkkipaikalle. Pieni lentokone oli yrittänyt laskeutua Robertsonin lentokentälle, mutta päätyikin toisaalle parkkipaikalle.

Videolla nähdään, kuinka neljäpaikkainen ja yksimoottorinen lentokone osuu laskeutuessaan puuhun. Kuin ihmeen kaupalla lentokone singahtaa puun latvasta parkkipaikalle autojen viereen. Pilotti ei loukkaantunut onnettomuudessa, mutta lentokone kärsi vaurioita.

Yksi videon kommentoijista kuittaa, että hätälaskun tehnyt lentokone parkkeerasi Cessnansa paremmin kuin hänen vaimonsa osaa pysäköidä autoaan. Puuhun osuminen ja laskun pehmentyminen saattoi pelastaa lentäjän hengen.