Pikkutyttö esitteli syksyn kuumimmat trendit – myös aikuisille!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ava Ryan -niminen pikkutyttö on noussut nettitähdeksi jo pari vuotta sitten loistavan asenteensa ja hauskojen letkautustensa vuoksi. Tytön äiti Katie Ryan julkaisi tyttärestään aiemmin hauskoja videoita Vineen, mutta nyt tyttö on alkanut valloittamaan sosiaalista mediaa myös Facebookissa.

Nyt W Magazine -lehti on tehnyt tytön kanssa yhteistyössä videon, jossa Ava Ryan esittää pomottavaa stylistia. Tyttö esittelee hauskalla tyylillään syksyn parhaimmat muotitrendit aina punaisesta sävystä isoihin untuvatakkeihin ja höyhenasusteisiin saakka.

Katie julkaisi aiemmin Ava-tyttärestä hupaisan videon, jossa tyttö esitti melko hankalaa ja itsekästä Charlene-nimistä naista. Video lähti nopeasti leviämään viraalihitiksi saakka, ja moni onkin sitä mieltä, että tästä tytöstä kuullaan vielä lisää.