Räppäri Ice-T:n entinen MTV Cribs -luksuskoti myynnissä – hintapyyntö 9 000 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu räppäri Ice-T ja hänen vaimonsa Coco sekä tyttärensä Chanel osallistuivat äskettäin Cannonball Run -tapahtumaan, jossa he ajoivat Yhdysvalloissa noin 4.000 kilometriä Bentley-autollaan. Stara oli mukana koko reissun ajan. Nyt räppärin entinen luksuskoti on tullut myyntiin.

MTV Cribs -ohjelmassa vuonna 2001 esitelty asunto sijaitsee aivan Hollywoodin paalupaikalla kukkuloilla Sunset Plazan yläpuolella. Talossa on neljä makuuhuonetta ja viisi kylpyhuonetta ja sitä kuvaillaan dramaattiseksi linnoitukseksi. Talossa on useita terasseja ja täysin varusteltu oma baari. Hintapyyntö talolle on hulppeat yhdeksän miljoonaa dollaria.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash