Jokiristeily silkkaa luksusta – näin upeasti voit matkustaa vesillä

Lux Matkailu · Stara.fi

Maailman merillä tuhansia ihmisiä kuljettavat risteilyalukset ovat muuttuneet parissa vuosikymmenessä todellisiksi kaupungeiksi, jotka tarjoavat matkailijoille laajan kattauksen ravintoloita ja viihdettä. Hieman toisenlaista luksusta on tarjolla Emerald Waterwaysin jokilaivoilla.

Esimerkiksi Tonava-joella vuodesta 2014 saakka risteilleet Emerald Sky ja Emerald Star tarjoavat molemmat 182 matkustajalle upean kokemuksen maisemista majoitukseen ja ruokiin. Aluksilta löytyvät täyden palvelun ja upeiden lasiseinäisten hyttien lisäksi myös katetut uima-allasosastot, joissa maisema vaihtuu koko ajan.

Allasalue voidaan muuttaa iltaisin elokuvateatteriksi ja baariksi, ja aluksen ravintola Reflections Restaurant tarjoaa herkullisia ruokia aamusta iltaan. Hyvällä säällä illallisen voi nauttia ulkoterassilla. Risteilyihin voi yhdistää paitsi monipuolisia harrastusmahdollisuuksia myös esimerkiksi lounaan paikallisen perheen kotona vaikkapa Bratislavassa.

Emerald Waterways
Emerald Waterways
Emerald Waterways