Näin kauan pariskuntien seksi kestää – lähetyssaarnaaja on suosituin asento

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Lovely & Lovely on aikuisille suunnattu puhelinsovellus, jonka avulla voi parantaa pariskuntien seksielämää. Yritys on tuonut markkinoille myös seksivälineitä. Nyt yhtiö on julkaissut keräämänsä dataa pariskuntien seksielämästä.

Analyysia varten kerättiin tietoa 432 pariskunnasta ja 2.160 seksiaktista. Tulosten perusteella pariskuntien yksi seksisessio kestää keskimäärin 12 minuuttia. Suurin osa pareista harrastaa seksiä ainakin sunnuntaisin ja eniten käytetyin asento on lähetyssaarnaaja.

Tutkimus toteutettiin amerikkalaisille. He antoivat seksielämälleen 70 pistettä sadasta. Emme tiedä, onko seksisession 12 minuuttiin sisällytetty myös esileikki vai koskeeko tilasto pelkästään penetraatioon käytettyä aikaa. Seksillä on lukuisia terveysvaikutuksia ihmisen henkiselle ja fyysiselle hyvinvoinnille.