Nicole Kidman suuteli näyttelijäkomistusta – aviomies taputti vieressä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nicole Kidman ja hänen aviomiehensä Keith Urban olivat todella suloinen näky Emmy-gaalassa kun aviopari ei pystynyt pitämään näppejään irti toisistaan. Urban ei ollut kuitenkaan ainoa mies, jota Kidman suuteli illan aikana suulle.

Nicole Kidman hämmensi katsojia onnitellessaan Alexander Skarsgårdia, joka voitti Emmy-palkinnon parhaasta miessivuosasta Big Little Lies -televisiosarjassa. Kun Skarsgård oli kävelemässä Kidmanin ohi hakemaan palkintoa, nainen onnitteli miestä suutelemalla häntä suulle.

Skarsgård esitti Big Little Lies -sarjassa Kidmanin roolihahmon aviomiestä, minkä vuoksi suudelma ei ollutkaan näyttelijäparin ensimmäinen. Moni kuitenkin ihmetteli sitä, että nainen suuteli kollegaansa suoraan suulle hänen oman aviomiehensä seistessä vieressä.