Maatilalle saapui 8 orpoa porsasta – koira alkoi heti tuottamaan maitoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia esimerkkejä siitä, että eläinten äidinvaistot pystyvät heräämään pieniä pentuja ja poikasia kohtaan vaikka ne olisivatkin peräisin eri eläinlajien edustajista. Nyt videolla ihastuttaa Treasure-niminen bokseri, joka alkoi hoitamaan kahdeksaa porsasta.

Wes Treavor kertoi Gold Coast Bulletin -sivustolle adoptoineensa Treasuren alle kaksi vuotta sitten. Koira on kadun kasvatti, joka sai kuitenkin uuden kodin Treavorin tilalta ja on nyt kasvanut osaksi heidän perhettään. Hetki sitten mies pelasti myös kahdeksan orvoksi jäänyttä porsasta, jotka tuotiin hänelle huonokuntoisina.

Treavor huomasi heti, että Treasere viihtyi porsaiden kanssa ja sen luontaiset äidinvaistot olivat heränneet pikkuiset nähtyään. Treasure alkoi heti hoitamaan porsaita ja toimimaan niiden emona. Koira oli alkanut välittömästi myös tuottamaan maitoa. Eräänä päivänä kun porsaat olivat karanneet aitauksesta, koira oli hakenut ne takaisin aivan kuten hyvä emokin tekisi.