Foo Fighters Carpool Karaokessa – ennätysmäärä energiaa autossa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rockyhtye Foo Fighters on viettänyt parin vuoden ajan hiljaiseloa, mutta kesäkuussa yhtye yllätti faninsa uuden musiikin muodossa. Bändi julkaisi tuoreen singlensä mainostamatta asiaa lainkaan ennakkoon. Nyt Foo Fighters osallistui miljoonien rakastamaan Carpool Karaoke -nimiseen osioon, joka on osa James Cordenin keskusteluohjelmaa.

James Corden kyyditsi artisteja nyt erityisen suurella autolla kun suositun rockbändin kuusi jäsentä hyppäsivät hänen kyytiinsä. Tunnelma ja energia autossa oli aivan erilainen kuin ikinä aiemmin, kun Dave Grohl aloitti ensimmäisen kappaleen huutamalla autossa kovaan ääneen: ”Are you ready!”.

James Cordenin vetämä hauska autoilukaraoke on alkanut elämään YouTubessa täysin omaa elämäänsä, ja sitä seuraakin jo yli 11 miljoonaa fania. Cordenin kyydissä on ollut kaikki musiikkialan suurimmat tähdet aina Madonnasta ja Red Hot Chili Peppersistä Ed Sheeraniin ja Adeleen saakka.