Kohusuhde on totta! Sofia Richie lekotteli rannalla Scott Disickin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -televisio-ohjelmasta myös suomalaisille tutuksi tullut Scott Disick on vaihtanut viime aikoina tyttö- ja naisystäviä kuin sukkia. Aiemmin tällä viikolla nousi pieni kohu, kun selvisi, että 34-vuotiaan Disickin tuorein valloitus on 19-vuotias Sofia Richie.

Nyt suhteelle saatiin vahvistus, kun julkkispari vietti eilen leppoisaa vapaapäivää Floridassa rannalla. Sofia palvoi aurinkoa valkoisissa bikineissä ja Scott piti paidan yllään. Silminnäkijöiden mukaan pari myös suuteli toisiaan.

Sofia Richien lähipiiristä on kerrottu, että pari on nykyään erottamaton ja viettää jokaisen päivän yhdessä. Richien on myös kerrottu olevan todella ihastunut Disickiin. Nainen on kuitenkin itse kehottanut muita rauhoittumaan ja kertonut, että hän ja Disick ovat vain ystäviä. Eilisten havaintojen perusteella kyse on kuitenkin jostain aivan muusta kuin pelkästä ystävyydestä.

Splash
Splash
Splash
Splash