Suomalaistähti Alma valtavassa Spotifyn mainoksessa Times Squarella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovassa kansainvälisessä nosteessa oleva suomalaistähti Alma julkaisi torstaina uuden Phases-singlensä, jossa on mukana räppäri French Montana. Montanan Unforgettable-hittiä on striimattu Spotifyssa huikeat 460 miljoonaa kertaa ja hänellä on Instagramissa lähes seitsemän miljoonaa seuraajaa.

Uutta singleä mainostetaan parhaillaan Yhdysvalloissa todella näkyvästi, sillä esimerkiksi New Yorkin Times Squarella suoratoistopalvelu Spotify on nostanut sen erittäin näkyvästi esiin jättimäisessä valomainoksessaan.

WHAAAAAAT?!?!? TIMES SQUARE?!?!? @spotify thank you thank you thank you! THIS IS HUUUGE! 😬🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

A post shared by ALMA (@cyberalma) on

look mom thats me! 😱😱😱😱

A post shared by ALMA (@cyberalma) on

Phases-single on Charlie Handsomen tuottama. Alma on kiertänyt MØn lämmittelijänä Skandinaviassa sekä esiintynyt Jorja Smithin ja The Amazonsin kanssa BBC Radio 1 Future Festivalilla. Kesän aikana Alma kiersi Euroopan merkittävimpiä festivaaleja ja oli pääesiintyjänä Lontoon XOYO:ssa. 20-vuotiaan Alman edellinen single Chasing Highs ja EP Dye My Hair ovat keränneet kriitikoiden ylistystä ympäri maailmaa. Chasing Highs on myynyt Suomessa platinaa ja Briteissä hopeaa.