Nainen yritettiin ryöstää – pelastui televisiosta opitulla tekniikalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornialainen Julie Dragland oli matkustanut junassa, kun hänen syliinsä pudotettiin lappu. Lapussa luki, että naista osoitti kaksi asetta, ja mikäli nainen haluaisi elää, ojentaisi hän rahapussinsa ja puhelimensa takana istuvalle ryöstäjälle.

Lapussa luki myös, että mikäli nainen kääntyy ympäri tai ei suostu vaatimukseen, hänet ammutaan. 32-vuotias Dragland yritti muodostaa suullaan lähellä istuvalle henkilölle: ”Auta minua!”, mutta viesti ei mennyt perille. Ryöstöukaasin saanut nainen joutui paniikkiin, mutta muisti pian Kova laki -televisiosarjassa näkemänsä kikan.

Sarjassa oli esitetty jakso, jossa nainen pakeni ryöstäjää teeskentelemällä sairauskohtausta. Julie Dragland heittäytyi junan lattialle sätkimään, ja pian sivulliset riensivät hänen apuunsa. Nainen ojensi lapun heille ja paikalle soitettiin poliisit. Ryöstäjää ei saatu kiinni, mutta teosta epäillään vanhempaa salkun kanssa kulkenutta naista, San Francisco Chronicle uutisoi.

Publié par Julie Dragland sur lundi 11 septembre 2017