Ex-teinitähti kuin makkarankuoressa – tiukka ja niukka lateksiasu punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtien maailmassa muutokset ovat usein nopeita, kun tähtiä syttyy ja sammuu usein. Vuonna 2008 tuloaan teki kovasti Keke Palmer, joka ei kuitenkaan lopulta onnistunut koskaan nousemaan tähdeksi musiikillisesti. Hänet nähdään kuitenkin yhä ajoittain paparazzikuvissa.

Nyt Keke Palmer on kuvattu pitkästä aikaa julkkisjuhlissa, kun hän oli viikonloppuna saapumassa iHeart Music Festivalin punaiselle matolle. Neitokaisen festariasu poikkesi melkoisesti perinteisestä, sillä hänellä oli yllään erittäin tiukka punainen lateksiminimekko.

Keke Palmer, oikealta nimeltään Lauren Keyana Palmer, nähtiin aikoinaan Nickelodeon-lastenkanavan True Jackson, VP -televisiosarjassa. Sittemmin hän aiheutti kohua Kids Choice -palkintogaalassa liian paljastavassa asussa. Keke on nähty myös Akeelah And The Bee -elokuvan pääroolissa sekä kahdessatoista muussa elokuvassa. Lisäksi hän on vieraillut useissa suosituissa televisiosarjoissa, kuten Teho-osasto ja Kova laki.

Splash
Splash
Splash
Splash