Jonah Hill kuvattiin tunnistamattomana – kaulassa valtava tatuointi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jonah Hill on noussut vuosien varrella teinikomedioiden tähdestä vakavasti otettavaksi draamaelokuvien näyttelijäksi. Myös hänen ulkonäkönsä on vaihdellut varsin dramaattisesti vuosien aikana.

Hill on mukana Netflixin tulevassa Maniac-sarjassa. Sarjan kuvausten myötä tähden tyyli on jälleen muuttunut melkoisesti. New Yorkissa kuvatulla näyttelijällä nähtiin letitetyt pitkät hiukset ja tatuoinnit kaulassa sekä kämmenselissä.

Mustaksi komediaksi kuvaillun Maniac-sarjan ohjaa True Detective -sarjan ensimmäisestä kaudesta tunnettu Cary Fukunaga. Netflixissä vuonna 2018 esitettävän sarjan muissa päärooleissa nähdään Emma Stone, Justin Theroux ja Girls-tähti Jemima Kirke.

 

#jonahhill deep in character while on set shooting scenes for his @netflix series Maniac in NYC. #vans #netflix

A post shared by UpscaleHype (@upscalehype) on