Koira varasti lapsen ruoan – alkoi itkeä vauvan tavoin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat eivät pysty yleensä kouluttamisesta huolimatta vastustamaan kerjäämisen kiusausta, jos perheenjäsenet syövät pöydän ääressä jotain herkulliselta tuoksuvaa ruokaa. Koirat tulevat yleensä heikoimman henkilön viereen istumaan ja tuijottavat anovilla silmillään niin kauan, että henkilö heltyy antamaan jonkin herkkupalan niille pöydästä.

Tällä kerralla koira oli päättänyt mennä perheen pienimmän viereen ja napata haluamansa herkkupalat suoraan vauvan kädestä. Vauva ei ehtinyt edes huomaamaan mitä tapahtui ennen kuin hän havahtui siihen, että hänellä ei ollut enää ruokaa kädessään.

Huvittavalla videolla nähdään miten ahnaasti koira hotkii kaiken ruoan suoraan vauvan kädestä. Kun ruoka loppuu, lapsi alkaa itkemään lohduttomasti. Itkun kuullessaan myös koira alkaa itkemään. Koira saattaa tilanteessa tuntea sympatiaa itkevää vauvaa kohtaan tai sitten se on niin ovela, että tietää itkun enteilevän lisää ruokaa.