Epäillyn vauva huusi nälissään – sitten naispoliisi teki mihin luonto hänet tarkoitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vauvat tarvitsevat rintaruokintaa odottamattoman usein, joten äidin läsnäolo on tärkeää varsinkin ensimmäisten kuukausien aikana. Kiinassa nelikuukautisen vauvan äiti otettiin kiinni ja toimitettiin oikeustalolle vastamaan tekosistaan, mutta oikeudenkäynnin ajaksi vauvaa ei päästetty äidin mukaan.

Kuten odottaa saattoi, vauvalle tuli käsittelyn aikana nälkä. Hätä ei kuitenkaan ollut suuri, sillä poliisitalon naispoliisi Hao Lina päätti syöttää vauvaa omalla rintamaidollaan. Tuore perheenäiti ryhtyi nimittäin imettämään vauvaa oikeustalon rauhallisessa nurkkauksessa. Ennen imetystä siihen kysyttiin lupa vauvan äidiltä.

Tilanteesta otettiin valokuva, joka päätyi nopeasti verkkoon. Kuva poliisista imettämässä epäillyn vauvaa on ihastuttanut miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Monissa kaksinaismoralistisissa maissa imetystä pidetään toimenpiteenä, joka tulisi suorittaa poissa muiden silmistä. Kuvan suosion perusteella Kiina ei lukeudu tällaisiin maihin.