Joonaksen silmiähivelevä revontulivideo leviää maailmalla

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä Lapista on kantautunut upeita uutisia erikoisten hotellien kansainvälisestä vetovoimasta. Eräs suomalaisista lippulaivoista on Levin Iglut, jossa turistit majoittuvat lasikattoisissa igluissa ja pääsevät nauttimaan revontulista aitiopaikalta sängyssä maaten.

Nyt Joonas Linkola on julkaissut Instagramissa silmiähivelevän kauniin timelapse-videon, jossa nähdään Levin taivaan upeat revontulet parhaimmillaan. Mies itse makoilee koko videon ajan sängyssä luonnon taideteosta ihastellen. Katso video alla olevista Instagram-linkeistä tai tästä linkistä.

In the end we are looking at the same sky. Switch sounds on, spot the shooting stars, share love and make every day worth living!

A post shared by Joonas Linkola (@joonaslinkola) on

Linkolan Instagram-päivityksestä uutisoi ensin Ilta-Sanomat.