Moottoritien sivusta löytyi hylätty vauva – mukana 5 500 dollaria käteistä ja henkilökortti

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Roger Prater -niminen mies teki erikoisen löydön moottoritieltä. Hän oli huomannut tien varteen jätetyn turvakaukalon, jonka sisällä oli ollut pieni vauva. Kun mies oli pysähtynyt ja mennyt lähemmäksi hän oli onnekseen huomannut vauvan olevan vielä elossa.

46-vuotias mies oli nostanut vauvan turvaan. People-sivuston mukaan lapsi oli ollut noin kuukauden ikäinen ja täysin kunnossa. Lääkäreiden mukaan vauva oli ollut hylättynä noin puolen tunnin ajan ennen kuin se oli pelastettu.

Vauvan turvakaukalossa oli ollut 5.500 dollaria käteistä, lapsen syntymätodistus ja henkilökortti. Näiden tietojen avulla myös hylätyn vauvan äiti saatiin lopulta löydettyä. Äiti oli viety hoitolaitokseen arvioitavaksi. Hänen motiiveistaan vauvan hylkäämiseen ei ole vielä tietoa, mutta tapaus vaikuttaa kuitenkin vakavalta synnytyksen jälkeiseltä masennukselta.