Nicole Kidman tyrmistytti gaalassa – jätti adoptoidut lapsensa pois kiitospuheesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Nicole Kidman voitti Emmy-palkinnon naispääosastaan Big Little Lies -televisiosarjassa. Kidman ihastutti monia kiitospuheellaan, jossa hän halusi kasvattaa perheväkivallan tietoisuutta. Kidman mainitsi puheessaan kuitenkin vain kaksi lastaan, mikä ihmetytti monia.

Nicole Kidmanilla on neljä lasta, joista näyttelijätär päätti kiittää kahta tytärtään Sunday Rosea ja Faith Margaretia koskettavassa kiitospuheessaan. Nainen on saanut tyttäret aviomiehensä Keith Urbanin kanssa. Kidman jätti mainitsematta kaksi adoptiolastaan, jotka hän on saanut ex-aviomies Tom Cruisen kanssa.

Nicole Kidman ei maininnut 22-vuotiasta Connoria tai 24-vuotiasta Isabella Cruisea puheessaan. Puheesta sai sen käsityksen, että kaksi Urbanin kanssa saatua tytärtä olisivat hänen ainoat lapsensa, mikä näytti sosiaalisessa mediassa kirjoitettujen kommenttien perusteella ärsyttäneen monia.