Panimo etsii oluen maistajaa: ”Saattaa olla maailman paras työ”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oluen juomisesta joutuu useimmissa tapauksissa maksamaan, mutta nyt yhdellä onnekkaalla on mahdollisuus saada siitä itse rahaa. Brittiläinen panimo hakee nimittäin riveihinsä oluen maistajaa.

Lontoossa toimiva Meantime Brewing Company tarjoaa LinkedIn-palvelussa työpaikkaa osa-aikaiselle olutmaistajalle. Työtä tehdään perjantai-aamuisin kolmen tunnin ajan Greenwichissa sijaitsevalla panimolla. Maistajan tulee tietenkin myös keskustella juodusta oluesta ja kertoa siitä mielipiteensä.

– Oletko ikinä unelmoinut saavasi rahaa oluen juomisesta? Pian se saattaa olla todellisuutta. Etsimme oluen rakastajia hankkimaan elantonsa maistamalla uusia ja innovatiivisia oluita, työpaikkailmoituksessa lukee.

– Kyllä, tämä saattaa olla maailman paras työ, ilmoituksessa todetaan.

Työstä saatavaa palkkaa kuvaillaan kilpailukykyiseksi, ja työstä luvataan olutetuja. Työnhakijalta vaaditaan hyvää englannin kielen oluttermien ja -sanaston tuntemusta. Paikkaa voi hakea kirjoittamalla #pickmemeantime-tunnisteella varustettu 30 sanan hakemus Linkedinissä.