Veitsi kiinnitettiin rakettiin – halkaisi puhelinluettelon järisyttävällä voimalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Puhelinluettelot ovat jääneet teknologian jalkoihin ja numerot löytyvät nykyään digitaalisessa muodossa. Suomessa julkaistiin 16 alueellista puhelinluetteloa, mutta niistä viimeisin ilmestyi vuonna 2016. Nyt puhelinluettelo on halkaistu rakettiveitsen avulla.

Raketilla varustettujen teräaseiden kanssa leikkivä Youtube-tähti David Windestal kokeilee, pystyykö 200 kilometrin tuntivauhtia kulkeva veitsi halkaisemaan paperijärkäleen, eli puhelinluettelon. He halkaisevat vuoden 1994 ruotsalaisen puhelinluettelon.

Leikkausjälki ei ole tasainen, mutta koe on silti onnistunut. Kokeen tehneet miehet ovat myös kiinnostuneita, kuka on puhelinluettelon kansikuvassa esiintyvä neitokainen. Miehet halusivatkin halkaista luettelon siten, että kansikuva ei vahingoittunut.