Madonnan poika täytti 12 vuotta – juhli äidin Holiday-hitin tahdissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ensi vuonna 60 vuotta täyttävä poplaulaja Madonna ei ole ainut, joka hänen perheessään taitaa autossa laulamisen. Madonna julkaisi hänen Instagram-kanavallaan hellyttävän videon syntymäpäiviään viettävästä David-pojasta, joka laulaa äitinsä musiikin tahdissa.

Madonnan poika David Banda täytti juuri 12 vuotta. Madonna kuvasi pojastaan autossa videon, jossa nähdään miten poika eläytyy äidin vuonna 1983 vuonna julkaisemaan Holiday-nimiseen hittiin. Poika osaa kappaleeseen tietenkin kaikki lyriikat ja näyttää todella pitävän menevästä kappaleesta.

Madonna julkaisi syntymäpäivätoivotukset pojalleen myös toisen hieman vanhemman kuvan muodossa. Kuvassa Madonna kantaa pientä poikaa selässään kantoliinan avulla ja kertoo kuvatekstissä toivovansa, että poika olisi edelleen niin pieni, että nainen voisi kantaa häntä selässään.