Poptähti kopioi Ariana Granden asun? Fanit näpit vastakkain

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suurilla poptähdillä on miljoonia faneja, joista osa voi olla hyvin intohimoisesti oman idolinsa puolella oli tilanne mikä tahansa. Tällä hetkellä Ariana Granden ja Halseyn fanit ovat asettuneet vastakkain, koska Halseyn väitetään matkineen Ariana Granden esiintymisasua.

Ariana Grande nähtiin useita kertoja lavalla valkoisessa näyttävässä asussa hänen Dangerous Woman -kiertueellaan, joka saatettiin juuri loppuun. Asussa oli leveät valkoiset housut, navan paljastava tiukka yläosa ja pitkä valkoinen takki, jossa oli paljon yksityiskohtia. Halsey näyttäisi käyttäneen lähes identtistä asua, mikä on saanut fanit raivostumaan.

Halsey on nähty samanlaisessa valkoisessa asussa hänen Hopeless Fountain Kingdom -kiertueellaan. Granden fanit ovat sitä mieltä, että Halsey yrittää Halloweenin nimissä esittää kiertueellaan Ariana Grandea. Halsey on puolustuksekseen kertonut, että hän ei ole tiennyt Granden käyttäneen samanlaista asua, minkä lisäksi Halsey on jo vuosi sitten käyttänyt itse samanhenkistä esiintymisasua.