Nainen tilasi joogamaton – posti toi 20 000 laitonta pilleriä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen South Carolinassa asuvaa naista odotti yllätys hänen avattuaan pakettia, jonka hän kuvitteli sisältävän joogamaton. Sen sisältä paljastuikin valtava määrä laittomia päihteitä. Nimeämätön nainen oli tilannut aikaisemmin uuden joogamaton, ja luuli lähetin toimittaneen hänelle sellaista.

Naisen ihmetys heräsi postinkantajan ojentaman laatikon oltua huomattavasti luultua painavampi. Laatikko piti sisällään joogamaton sijaan 20.000 oksikodonipilleriä. Niiden arvon uskotaan olevan katukaupassa noin 400.000 dollaria. Nainen ilmoitti asiasta nopeasti viranomaisille.

WSOCTV-uutissivuston mukaan poliisit uskovat, että lääkkeiden määränpäänä oli tarkoitus olla naisen entinen osoite. Tyhjiä koteja käytetään usein laittomien aineiden vastaanottopaikkoina. Lähetyksen katuosoite oli kuitenkin kirjoitettu väärin, ja laatikko päätyi postin kautta naisen nykyiseen osoitteeseen.