Tom Petty kuoli 66-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tom Petty on kuollut 66-vuotiaana. Hänet löydettin elottomana kotoaan sunnuntaina Kalifornian Malibusta. Paikalle hälytetyt ensihoitajat saivat artistin elvytettyä, mutta rajun sydänkohtauksen saaneen tähden pelastamiseksi ei ollut enää mitään tehtävissä. Petty menehtyi myöhemmin sairaalassa.

Lääkärit totesivat sairaalassa, että suosikkirokkari oli aivokuollut, joten TMZ-julkaisun mukaan perhe teki jo aiemmin päätöksen elvyttämättä jättämisestä. Tämän jälkeen Petty irrotettiin elämää ylläpitävistä laitteista UCLA Santa Monica Hospitalissa.

Eilen illalla lukuisat mediat ympäri maailmaa uutisoivat virheellisesti artistin kuolemasta, sillä väitteet poismenosta olivat ennenaikaisia. Nämä mediat joutuivat viime yön aikana julkaisemaan korjaamaan virheellisiä väitteitään, kun poliisi vahvisti artistin olevan yhä elossa.

Tom Petty menehtyi kuitenkin muutama tunti ensimmäisten virheellisten kuolinuutisten jälkeen. Hänen managerinsa Tony Dimitriades vahvisti suru-uutisen, ja asiasta uutisoi ensimmäisenä TMZ. Petty valittiin Rock n Roll Hall of Fameen vuonna 2002. Hän lopetti 40-vuotisjuhlakiertueensa viime viikolla.