Maailman paras piereskelijä haussa – voittajalle ikimuistoinen palkinto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Peliyhtiö Ubisoft on julkistanut kilpailun, jonka voittaja pääsee osallistumaan South Park: The Fractured But Whole -pelin tekemiseen. Voittajan taltioima pieruääni otetaan nimittäin osaksi New Kid -pelihahmon asevalikoimaa. Maailmanlaajuinen pieruhaaste päättyy 16. lokakuuta.

Kilpailuun osallistuvien tulee todistaa erikoistaitonsa videolla osoitteessa www.iamthefart.com. Tuomaristo valitsee parhaan suorituksen, ja kisan voittaja pääsee matkaamaan Ubisoft San Franciscon studiolle tallentamaan oman pierusuorituksensa peliä varten. Tuomaristo koostuu pelistudion jäsenten lisäksi Mr. Methanesta ja South Park Digital Studiosin edustajasta.

Vuosi sitten esiteltiin Nosulus Rift -hajulaite, jolla pääsi nuuhkimaan luonnonmukaisia suolikaasuja peliä pelatessa. Buzzmanin kanssa yhteistyössä luotu pieruhaaste on jatkoa projektille. Osallistuminen on avointa kaikille. Voittaja julkistetaan 23. lokakuuta 2017.