Nuorukainen ajoi autoa kuin skeittilautaa – raju onnettomuus videolle

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Kun auto yhtäkkiä hyytyy kesken matkan, tulisi useimmille ensimmäisenä mieleen soittaa apua tai yrittää korjata menopeli itse. Tuoreella Youtube-videolla yhdysvaltalainen nuori mies on kuitenkin ottanut aivan toisenlaisen lähestymistavan auto-ongelmaansa.

Youtube-käyttäjä Walnut Pancakes jakoi videon, jossa hänen Honda CRX -autonsa on yllättäen hyytynyt keskelle metsätietä. Jostain syystä hän on keksinyt ajaa autoa alamäkeen skeittilaudan tapaan, roikkuen sen avonaisesta ovesta.

Kuten arvata saattaa, idea ei ollut järin fiksu. Auto päätyy suoraan ojaan ja kuljettaja joutuu keräilemään itsensä tienpientareelta. Nuorta miestä vaikuttaa tosin eniten harmittavan se, että hänen Busch Light -oluensa ovat levinneet pitkin lähimaastoa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.