Poliisin pysäyttämässä autossa huumausainetta ylistävä tarra – arvaa mitä autosta löydettiin?

Ohhoh! · Tim Isokivi

Hollantilainen mies on noussut otsikoihin tehtyään poliisien työstä erittäin helppoa. Mies teki autoonsa liimaamalla tarralla hämmästyttävän selväksi sen, että kuljetti mukanaan kiellettyjä aineita.

Poliisit pysäyttivät autoilijan Hollannin Geertruidenbergissä. He olivat huomanneet miehen ajoneuvon takaikkunassa kaksi tarraa, joista toisessa luki ”Keta” ja toisessa ”I love ketamine”, eli rakastan ketamiinia.

Tarrat eivät valehdelleet, sillä mies myönsi kuljettaneensa mukanaan neljää pussillista ketamiinia. Poliisit päättivät tutkia auton tarkemmin, minkä myötä hänen hallustaan löydettiin vielä 300 ekstaasipilleriä ja lisää ketamiinipusseja.

Vice-lehden mukaan tapauksen tutkinta jatkuu edelleen. Paikallinen poliisilaitos jakoi tarinan ja takavarikoiduista huumeista otettuja kuvia Instagram-tilillään.

 

Afgelopen nacht controleerde @jeugdagent_oosterhout samen met een collega in Geertruidenberg een voertuig. In de achterruit had de bestuurder de tekst “keta” en “I love ketamine” staan. Hiermee werd de bestuurder geconfronteerd en overhandigde vier zakjes met wit poeder. De collega’s stelde een verder onderzoek in in het voertuig en troffen daar ruim 300 XTC pillen, zakjes wit poeder vermoedelijk ketamine. De poeders worden opgestuurd naar het NFI voor onderzoek zodat er kan worden vastgesteld om wat voor drugs het gaat. Ook hebben we hierop een huiszoeking gedaan bij de verdachte. De recherche heeft de zaak overgenomen en gaat met de zaak verder. #misdaadloontniet #drugs #drugsdealer #dealer #waakzaam #politie #politiedongemond #jeugdagent #instacops #instapolitie

A post shared by Jeugdagent Gberg Drimmelen (@jeugdagent_gberg_drimmelen) on