Maratoonari maaliin penis vapaana heiluen – video oli YouTubelle liikaa

Ohhoh! Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pitkien maratonimatkojen kulkeminen sekä pikakävellen että juosten ovat aina todella rankkoja fyysisiä suorituksia. Suorituksen aikana ihmisten kehot ovat todellisella koetuksella, ja reitillä nähdäänkin usein oksentelua, tahatonta ulostamista – ja nyt myös sukupuolielimiä.

Josef Urban -nimiselle maratoonarille kävi hassusti kun hän oli juoksemassa Košice Peace Marathon -kisan maaliviivalle. Kamera seurasi Urbania ja hänet otettiin kuviin suorassa televisiolähetyksessä, jossa katsojat näkivät miten miehen sukukalleudet olivat pullahtaneet shortsien lahkeesta ulos.

YouTubeen päätyneellä videolla voitiin kuulla miten lähetystä kotonaan katsonut nainen ei kyennyt pidättelemään nauruaan. Vapaana shortsien ulkopuolella heilunut sukuelin oli kuitenkin YouTubelle liikaa, joten video poistettiin nopeasti palvelun sääntöihin vedoten.