Ironian huippu: Poliisi yllätti vankikarkurit pakohuoneesta!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vankilasta pakeneminen ei selkeästi ollut tarpeeksi kahdelle kanadalaiselle rikolliselle. Poliisi nimittäin tavoitti karanneet vangit pakohuone-pelistä.

23-vuotias Kelsie Mast ja 20-vuotias Samantha Toope pakenivat Edmontonin naisten vankilasta. Seuraavana päivänä kaksi naista ilmestyi pakohuone-pelejä tarjoavaan Sidequest Adventuresiin. He pyysivät henkilökuntaa esittelemään heille yhtä suosituista escape room -pelihuoneista.

Pian paikalle ilmestyi joukko poliiseja. Viranomaiset löysivät etsimänsä naiset pakohuoneesta ja pidättivät heidät.

– Oli melko hauskaa ja ironista että paenneet vangit löydettiin ja napattiin pakohuoneesta, Sidequest Adventuresin toinen omistaja, Jonathan Liaw kuvaili Edmonton Journal -lehdelle.

Kelsie Mast istui kahden vuoden tuomiota huumeiden salakuljetuksesta ja varastetun omaisuuden hallussapidosta. Samantha Toope istui puolestaan kahden vuoden tuomiota muun muassa varkaudesta, vaarallisesta ajamisesta ja ilman ajokorttia ajamisesta.

 

Escaped Inmates Found in Escape Room

Two inmates that escaped from the Edmonton Institution for Women are found and arrested in an escape room. It sounds unbelievable but it's true, SideQuests Adventures Inc. released the surveillance video Wednesday. Watch it here: http://edmonton.ctvnews.ca/escaped-inmates-arrested-at-downtown-escape-room-1.3619456

Publié par CTV Edmonton sur mercredi 4 octobre 2017