Mallitulokas yrittää tehdä yhdistyvistä kulmakarvoista muodikkaat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias malli Cara Delevingne muistetaan hänen tummista ja näyttävistä kulmakarvoistaan, jotka tekevät naisen ulkonäöstä hyvin persoonallisen. Nyt kyproslainen mallitulokas on kuitenkin viemässä kulmakarvakuningattaren kruunua Delevingnen päästä omalla näyttävällä tyylillään.

Kyproksella asuva malli Sophia Hadjipanteli tietää, että hän ja hänen kulmakarvansa herättävät ihmisten huomion ja jakavat ihmisten mielipiteet. Se ei kuitenkaan jaksa kiinnostaa naista, joka on alkanut itse ajamaan sosiaalisessa mediassa #UnibrowMovement -liikettä.

#UnibrowMovement -liikkeen taustalla on ajatus siitä, että myös tuuheat ja toisensa kohtaavat kulmakarvat ovat kauniit eikä niiden keskiosaa tulisi nyppiä auki. Naista seuraa hänen Instagram-kanavallaan jo lähes 60.000 fania, joiden mielestä kaunotar on parhaimmillaan juuri tämän näköisen ja näin tuuheilla kulmakarvoilla kuin hänelle on luotu.

I feel like the stakes for Halloween are so high this year!! What have you guys dressed up as in the past? 🖤💀🍁🎈

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on

100% me

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on