Orgasmit seuraavalle tasolle – 10 vinkkiä superorgasmeihin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Orgasmi on yksi tehokkaimmista keinoista vapauttaa stressiä, saavuttaa nautinnollista oloa ja vahvistaa rakkautta joko kumppaniin tai itseensä. Jotta nainen voisi saavuttaa kaikkien aikojen orgasmeja, tulisi hänen heittäytyä hetkeen kokonaisvaltaisesti. Nyt on listattu kymmenen vinkkiä, joiden avulla orgasmit voi nostaa seuraavalle tasolle.

Seksiasiantuntijat tietävät, että parhaimmat ja takaraivosta kantapäihin vavisuttavat orgasmit syntyvät kiusoittelun ja laukeamisen pitkittämisen kautta. Kun nainen tuntee saavansa orgasmin, kannattaa hänen hillitä tilannetta esimerkiksi lopettamalla klitoriksen stimulointi. Sen sijaan nautinnollista tunnetta voi jatkaa muilla keinoilla, kunnes ei yksinkertaisesti pysty enää pidättelemään räjähtävää tunnetta rakkauden rakettimatkalla.

Pariskuntien tai naisen ainakin itse tulisi oppia G-pisteen sijainti. Ei ole tuulesta temmattu tosiseikka, että G-pistettä hyväilemällä voi antaa uskomattoman orgasmiaallon keholle. G-piste on helpointa saavuttaa yleensä takaapäin harrastetussa seksissä. Klitorista ei kuitenkaan kannata unohtaa, ja sille voi suoda hyväilyä sormilla, suulla, seksivälineillä tai vaikkapa kumppanin häpyluun avulla. Seksissä on myös tärkeää hengittää syvään tai samaan tahtiin kumppanin kanssa, jotta orgasmiräjähdys saa koko sängyn tärisemään.

Kumppanin kanssa usein harrastettu seksi opettaa osapuolet löytämään oman ja heille parhaimman asennon suurimman mielihyvän saavuttamista varten. Myös naisten kuukautiskierrolla on vaikutusta orgasmien voimakkuuteen. Tutkimuksen mukaan 18–35-vuotiaat naiset saavat superorgasmeja etenkin ovulaation aikaan, eli kaksi viikkoa edellisten kuukautisten alkamisesta.

Useilla lääkkeillä on todettu seksihaluja laimentavia vaikutuksia. Myös alkoholi vaikuttaa orgasmien saamiseen, eikä osa naisista saavuta kiiman kliimaksia koskaan, jos heillä on promilleja veressä. Vaginaa kannattaa hoitaa, huoltaa ja sitä voi treenata esimerkiksi kuulien avulla. Tärkeintä seksissä on kuitenkin itsevarmuus, kommunikaatio ja se, että on valmis vastaanottamaan tajunnanräjäyttäviä orgasmeja.

Lähde: Popsugar