Salaatin seasta löytyi yllätys – käärme oli luikerrellut piiloon

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Käärmeet löytävät tiensä mitä yllättävimpiin paikkoihin etsiessään kuumalla ilmalla suojaa viileistä paikoista tai liian kylmillä säillä lämpimistä. Tällä kerralla eräs käärme oli löytänyt tiensä perheen salaatin sekaan.

Nainen oli ostanut torilta kotiinsa illallisainekset ja päätynyt ostamaan sieltä myös salaattia. Kun nainen oli alkanut tekemään kotonaan salaattia ja ottanut salaatinlehdet käsittelyynsä hän oli kauhukseen huomannut, että salaatinlehtien välissä oli pieni käärme.

Nainen on kuvannut videolle pientä käärmettä, joka makoilee mukavasti kerällä salaatinlehtien välissä. Käärmettä ei ole vielä toistaiseksi tunnistettu, mutta oli se myrkyllinen tai ei, käärmeen löytyminen omien ruoka-aineiden seasta on varmasti kenelle tahansa melko puistattava kokemus.