Uutuuspaahdin tekee Jeesuksen kuvan paahtoleipiin

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Pyhinä pidettyjen henkilöiden kuvia on ilmestynyt odottamattomiin paikkoihin. Yksi legendaarisimmista ilmentymistä on paahtoleipään ikuistunut Jeesuksen kuva. Nyt samanlaisia leipiä voi tehdä myös itse.

Mikäli haluaa nauttia aamupalansa tavallista taivaallisemmalla tavalla, kannattaa hankkia The Grilled Cheesus -niminen pöytägrilli. Toasteri paistaa leivän kylkeen tutun Raamatun henkilön, eli Jeesuksen kasvokuvan. Voileipägrilli toimii parilan tavoin, ja siinä voi varmasti paistaa myös muita herkkuja kuin pelkästään leipää.

Perinteisin toast syntyy siten, että panee juustoa kahden paahtoleivän väliin. Paahtoleivät kannattaa voidella molemmilta puolilta, mikäli haluaa leivälle rapean ulkopinnan. The Grilled Cheesus -pöytägrilli maksaa alle 35 euroa Amazon-verkkokaupassa.

Amazon