IKEA lanseerasi lemmikkituotteet – koirille ja kissoille omat huonekalut

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Huonekalumarkkinat jo vuosikymmeniä sitten mullistanut ruotsalainen IKEA on laajentanut valikoimaansa lemmikkien tuotteisiin. Yhtiö esitteli Yhdysvalloissa koirille ja kissoille tarkoitettuja tuotteita kymmenittäin. Koirille tuotteita on 41 ja kissoille 34 erilaista.

Tällä tietoa lemmikkituotteet ovat tulossa maaliskuussa 2018 IKEA-valikoimiin ainakin Yhdysvalloissa, Kanadassa, Ranskassa ja Japanissa. Mallistoihin sisältyvät muun muassa lemmikkien omat sängyt, jotka sopivat hyvin yhteen ihmisille tarkoitettujen huonekalujen kanssa. Huonekalujen lisäksi myyntiin tulevat esimerkiksi kantokopat, lelut ja kaulapannat.

IKEA
IKEA
IKEA
IKEA

LUKIJAKILPAILU: Staran Facebook-sivusta tykkääjien kesken arvotaan 4.10.2017 Huawei Honor 8 -älypuhelin, jossa muun muassa tuplakamera, Dual-SIM ja 5,2 tuuman näyttö. Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivuista. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat