Kalastaminen kielletty – sitten kuningaskalastaja uhmasi kieltoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan ihmiset haluavat toimia vasten selviä kieltoja ja kapinoida yhteisiä sääntöjä vastaan. Tällä kerralla asialla oli kuitenkin kapinallinen lintu, joka kalastuskiellosta huolimatta lounasti vesistöjen antimilla.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, joka on onnistuttu kuvaamaan talteen. Videolla nähdään kyltti, jossa lukee selvästi, että kalastaminen on alueella kielletty. Kapinallinen kuningaskalastaja kuitenkin istahtaa kyltin päälle, minkä jälkeen se päättää käydä kalassa.

Kuningaskalastaja palaa nopeasti herkullinen kalasaalis suussaan. Lintu syö kalan hyvällä ruokahalulla suoraan kyltin päällä. Videosta yhä huvittavamman ja ironisemman tekee se, että kalastuskiellon päälle sattui istahtamaan juuri kuningaskalastaja.