51-vuotias Janet Jackson karisti raskauskilot – sädehti punaisella matolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Janet Jackson keskeytti yllättäin vuosi sitten keväällä kiertueensa. Myöhemmin kävi ilmi, että kiertue keskeytettiin sen vuoksi, että Janet Jackson tuli raskaaksi. 51-vuotias perheenäiti synnytti tammikuussa terveen poikansa ja on jo palannut jälleen takaisin yleisön eteen.

Nyt Janet Jackson nähtiin todella upean näköisenä hänen State of the World -nimisen kiertueensa konsertin jälkeen järjestetyissä juhlissa. Nainen kuvattiin tapahtuman punaisella matolla mustassa asussa, joka korosti kaunottaren hoikistunutta vartaloa.

Janet Jackson on nähnyt paljon vaivaa raskauskilojen karistamisen eteen. Poptähdellä oli yllään vartalonmyötäinen nahkaa oleva hame, jonka leveä vyötärökaistale korosti naisen hoikkaa keskivartaloa. Yläosana laulajalla nähtiin naisellinen musta paita, joka oli kevyttä ja hieman läpikuultavaa materiaalia.

Splash
Splash
Splash