Taapero haastoi isänsä viivalle – kaahasi lepakkoautollaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monista elokuvista löytyy kohtaus, jossa auton rinnalle ilmestyy liikennevaloissa toinen auto, jonka kuski on hyvin itsevarma omasta menopelistään. Tällä kerralla eräs perheenisä sai kokea tämän tilanteen hänen pienen tyttärensä kanssa.

Verkossa on lähtenyt leviämään pari vuotta sitten kuvattu video, jossa nähdään suloinen taapero lasten sähköauton ratissa. Videolla nähdään ensin isä, jonka auton ikkunan alle ilmestyy pienen hetken kuluttua oma tytär paljon viileämmällä kulkuneuvolla kuin isänsä.

Videolla nähdään miten suloinen taapero ajaa hyvin itsevarmana omalla hienolla lepakkoautollaan isänsä auton viereen. Ennen kuin isä ehtii huomaamaankaan, tytär jo kaasutteleekin tiehensä aurinkolasit päässään näyttäen miten hienosti lepakkoauto lähtee liikkeelle.