Kojelautakameran video Kalifornian metsäpalosta – maailmanlopun näky!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Tuhoisat metsäpalot ovat nykyään jokavuotinen riesa Yhdysvalloissa. Parhaillaan Kaliforniassa leviää tulipalo, joka on vaatinut tähän mennessä ainakin 17 ihmisen hengen.

Sonoma Countyn piirikunnan viranomaiset jakoivat Facebookissa lohduttoman videon. Siinä paikallinen apulaisseriffi on kuvannut automatkaansa tulipalon tuhoaman metsän keskellä.

Franz Valleyn tieltä avautuu miltei maailmanlopun näky liekkien polttaessa puita ja kasvustoa. Poliisit halusivat videolla osoittaa, minkälaisissa olosuhteissa palokunta ja muu pelastushenkilökunta joutuu kamppailemaan palon aiheuttamaa tuhoa vastaan.

– Sekä seriffin toimiston jäseninä että Sonoma Countyn asukkaina olemme ylpeitä kaikista, jotka ovat riskeeranneet henkensä auttaakseen muita hädässä, videon kuvauksessa kerrottiin.

– Olkaa varuillanne, rauhallisia ja huolehtikaa lähimmäisistä. Selviämme tästä katastrofista yhdessä, viesti jatkui.

 

One of our Deputies working the night the Fire began shot a quick video of the conditions the Deputies and Fire Personnel were facing at the onset of the Fire. This particular stretch of roadway was in the area of Franz Valley Rd at the onset of the fire's entrance to Sonoma County. As both the Sheriff's Office and a County Agency full of Sonoma County residents, we are proud of all who have risked harm to help each other out in times of peril. This is but one moment in a series of moments that will end up defining the strength of our Community through what will be a pinnacle moment in Sonoma County history. Please be safe, be calm, and be caring for your neighbors. We will get through this disaster together !!!

Publié par Sonoma Sheriff sur mercredi 11 octobre 2017