Bella Hadid tennariostoksilla – erikoinen murre ihmetytti faneja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Complex-kanava on julkaissut YouTubessa videoita, joissa tunnetut julkkikset menevät ostamaan tennareita Joe La Puman kanssa. Tällä kerralla ostoksille pääsi huippumallin uraa tekevä Bella Hadid, joka ihastui etenkin Niken kenkiin.

21-vuotias malli sai videon katsojat hämmennyksiin omalla murteellaan. Fanit olivat sitä mieltä, että Hadid on opetellut videota varten muutamia slangisanoja. Nainen sanoi useita kertoja ensimmäisen parin minuutin aikana sanat dope ja homeboy, mikä sai monet säpsähtämään myötähäpeästä.

Moni nuori muodista kiinnostunut seuraa tarkasti sosiaalisessa mediassa tämän hetken kuumimpia malleja ja tähtiä. Yksi tyylinsä vuoksi seuratuimmista kaunottarista on Bella Hadid, jonka asuvalinnat ovat yleensä rohkeita, seksikkäitä ja paljastavat vähintäänkin naisen timmin vatsan. Hadidin tyylistä erikoisen ja persoonallisen tekee usein se, että hän yhdistää seksikkäät mekot sporttisiin lenkkareihin tai tennareihin.