Stara Nike

Viihdeuutiset

Bella Hadidin Nike-yhteistyö suututtaa – liian laiha edustamaan?

20-vuotias mallitulokas Bella Hadid on saanut nopeasti töitä mallina todella suurilta ja nimekkäiltä muotitaloilta. Bella Hadid ja Nike julkaisivat juuri uusia kuvia, joiden myötä he kertoivat aloittaneensa yhteistyön, josta nuori malli on todella innoissaan.

Bella Hadid on kertonut treenaavansa joka päivä monta tuntia, minkä vuoksi kampanja ja iso yhteistyö Nike-urheiluvaateketjun kanssa oli naiselle erityisen mieluinen. Hadid on saanut kuitenkin todella paljon negatiivista palautetta kampanjan vuoksi. Ihmiset ovat olleet sitä mieltä, että malli on liian laiha ollakseen Niken mainoskasvo.

Aiemmin nuoret ihailivat hoikkia malleja, mutta nykyään roolikuvana pidetäänkin useimmiten urheilijoita. Niken mainoskampanjoiden kasvoina on aiemmin toiminutkin moni huippu-urheilija, minkä vuoksi ihmiset ovat nyt ihmetelleet hoikan huippumallin valintaa.

Bella Hadid ilmoitti yhteistyöstä todella innoissaan omalla Instagram-sivustollaan, mutta on sen jälkeen saanut negatiivisten kommenttien vyöryn ylleen. Kampanjaa kommentoineet ovat olleet The Sydney Morning Herald -lehden mukaan muun muassa sitä mieltä, että Hadid on huonoin mahdollinen valinta edustamaan Nikeä.

Eräs kommentoija sanoi Hadidin kuvien aiheuttavan nuorille syömishäiriöitä, kun urheiluvaateketju hyväksyy ja antaa ihannoivan kuvan mallin poikkeuksellisen hoikasta vartalosta. Kampanjaa ja uutta mainoskasvoa paheksuneet haluaisivat nähdä urheiluvaatekampanjoissa hyväkuntoisia urheilijoita mallien sijaan.

Splash
Splash

🏁so excited to announce that I am OFFICIALLY PART OF THE @NIKE FAMILY! More coming very soon ❤️👟🏁

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

@nike behind the 📸📽 by my Luv @renellaice

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

Viihdeuutiset

Nike noteerasi viimein myös kurvikkaat naiset

Nike-urheiluvaatemerkin mainoksissa on totuttu näkemään urheilullisia ihmisiä ja ammattiurheilijoita, jotka motivoivat lihaksikkailla vartaloilla muitakin ihmisiä liikkumaan. Nyt Nike näyttää viimein ymmärtäneen, että myös isompivartaloiset naiset liikkuvat.

Instagramissa nikewomen-kanavaa seuraa yli 4,8 miljoonaa käyttäjää, jotka inspiroituvat yrityksen julkaisemista urheilullisista kuvista päivittäin. Nyt kanavalla on alkanut näkymään myös kuvia, joissa esiintyvien naisten vartalot eivät olekaan pieniä tai lihaksikkaita.

Moni näyttäisi olevan mielissään Niken uusista kuvista, joissa esiintyy kurvikkaita naisia. Plus-kokoiset mallit näyttävät upeilta ja itsevarmoilta otoksissa, joissa he poseeraavat Nike-merkkiset urheiluliivit ja -trikoot yllään. Kuvien yhteydessä naisia infotaan siitä, että rintaliivien ympärysmitan tulisi olla muita liivejä napakampi ja kupin suurempi kuin tavallisissa rintaliiveissä.

Viihdeuutiset

Järjetön rahasumma! NBA-tähden ja Niken sopimuksesta hurjia väitteitä

NBA-joukkue Cleveland Cavaliersin riveissä pelaava LeBron James lukeutuu tämän hetken suurimpiin koripallotähtiin. Nyt Yhdysvaltojen maajoukkueen riveissä olympiakultaakin voittanut urheilija on solminut erittäin rahakkaan sopimuksen Niken kanssa.

LeBron James solmi urheiluvaatevalmistajan kanssa elinikäisen sopimuksen. GQ-lehti haastatteli koripallotähden liikekumppania, Maverick Carteria, sopimuksen tiimoilta. Mies ei voinut paljastaa tarkkaa summaa, mutta vihjasi toimittajalle sopimuksen olevan miljardin dollarin arvoinen – tai mahdollisesti enemmänkin.

– Kanye West sanoi sen olevan miljardi dollaria, joten minäkin sanon miljardi, Maverick Carter paljasti osoittaen samalla sormellaan ylöspäin.

– Sopimus on minun mielestäni hyvä, kuten se on LeBroninkin mielestä. Niken mielestä se on aivan fantastinen. Se on suurin yhtiön historian aikana, mies kuvailee.

Sopimuksen suuruus ei tule yllätyksenä, sillä LeBron James lukeutuu tämän hetken tunnetuimpiin ja vaikutusvaltaisimpiin urheilijoihin. Tähti kiinnitettiin taannoin myös Space Jam -elokuvan jatko-osan päärooliin.

Viihdeuutiset

Työntekijälle jättisaalis – varasti Nikeltä 7 500 paria kenkiä

Sanotaan, että suutarin lapsella ei ole kenkiä, mutta eräällä kenkätehtaan työntekijällä ei pitäisi olla jalkineista pulaa varastettuaan Nikeltä 7.500 paria LeBron 12S -mallin lenkkareita. Niken ja FedExin jakelupiste sijaitsee Memphisissä, jossa varkaus tehtiin.

Vastaavia rahtirikoksia tapahtuu Cleveland Scene -julkaisun mukaan alueella paljon, ja niiden ratkaisemikseksi tarvitaan FBI-agentteja ja kaupungin sekä maakunnan poliiseja.

Nike LeBron 12s lenkkarit maksavat noin 200 euroa parilta. Poliisi arvioi, että varkaan saalis oli arvoltaan 560.000 – 800.000 euroa. Tekijä saatiin kiinni pian varkauden jälkeen, mutta osa kengistä on edelleen kateissa. Poliisi on löytänyt 6.700 paria lenkkareita, eli 500 paria on vielä karkuteillä.