Kalasaaliin vatsasta löytyi yllätys – oli syönyt 32 kilpikonnaa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalastajat saavat toisinaan yllättyä vetäessään saaliinsa verkoissa tai siiman päässä ylös veneeseen. Tällä kerralla erään kalastajan syöttiin oli tarttunut kyltymätön kala, joka oli jo ehtinyt syömään oikean kilpikonnabuffetin ennen kalastajan ansaan uimista.

Videolla nähdään Costa Ricassa kalastajan kuvaama tilanne, jossa hän on alkanut putsaamaan ja perkaamaan isoa saalistaan. Kun mies leikkaa kalan vatsan auki hän huomaa, että kala on ennen syöttiin tarttumista syönyt pieniä kilpikonnia.

Mies vetää kalan vatsalaukusta kilpikonnan poikasia ulos yksi kerrallaan. Lopulta poikasia löytyi vatsasta jopa 32 kappaletta. Valitettavasti vain yksi kilpikonnista oli vielä elossa kun mies avasi kalan vatsan.