Realitytähti esitteli rintojensa arpia: ”Näitä ei saa editoida pois”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

29-vuotias realitytähti Stassi Schroeder tunnetaan Vanderpump Rules -televisiosarjasta todella temperamenttisena, riitaa haastavana ja hyvin hauskana naisena. Schroeder on niin suorapuheinen, että ei pelkää puhua edes omista kauneusleikkauksistaan tai näyttää niistä jääneitä arpia.

Viimeisin operaatio, joka naiselle on tehty on koskenut hänen suuria rintojaan. Stassi on halunnut suurentamisen sijaan pienentää rintojaan. Stassi Schroeder kertoi People-sivustolle, että hän on hyvin tyytyväinen uusiin rintoihinsa. Hieman pienemmät ja muotoaan leikkauksessa muuttaneet rinnat ovat nyt terhakammat kuin koskaan ja nännitkin ovat nousseet ylemmäksi.

Schroeder kertoi, että hänestä saa nykyään ottaa kuvan vain jos kuvan ottaja ja julkaisija lupaavat olla poistamatta arpia, suihkurusketuksen jälkiä tai naisen vatsamakkaroita. Nainen on hyvin ylpeä etenkin rinnoissaan näkyvistä arvista, koska ne ovat osa häntä ja hän rakastaa olla juuri oma itsensä.

Scars on FLEEK. #Repost @martinatolot_photo (@get_repost) ・・・ Studio Session – @stassischroeder //

A post shared by Stassi Schroeder (@stassischroeder) on