Zac Efron komistuu päivä päivältä – tätä videota on odotettu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue-lehti on tehnyt YouTube-kanavalleen videosarjan, josta on hetkessä tullut hyvin suosittu. 73 Questions -sarjassa tunnetut näyttelijät, laulajat ja mallikaunottaret avaavat kotinsa oven toimittajalle, joka esittää heille nopeasti kiperiä kysymyksiä.

Yleensä toimittajan haastateltavina on ollut jokin naispuolinen tunnettu laulaja, näyttelijä tai malli. Tällä kerralla Vogue kuitenkin yllätti ja istutti piinapenkkiinsä näyttelijäkomistuksen. Monien mielestä vuosi vuodelta komistuva Zac Efron oli iloinen yllätys vastatessaan 73 kysymykseen grillaamisen lomassa.

Video on alkanut tavanomaisesti niin, että haastattelija koputtaa tähden kotioveen. Tällä kerralla mies saapui kuviin kurvaamalla pihaansa tyylikkäästi 1964 vuoden Mustangilla, jonka nuori mies on perinyt isoisältään. Monen teinitytön seinää saattaa tälläkin hetkellä koristaa juliste Zac Efronista, mutta komistus kertoo itse nuorempana ihailleen malli Tyra Banksia, jonka julistetta piti makuuhuoneessaan.