Kim Kardashian paljasti – näin saa ihonsa näyttämään hehkuvalta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on yksi sosiaalisen median seuratuimmista kaunottarista, jonka tyyliä moni ihailee ja kopioi uskollisesti. Nainen näyttäisi aina hehkuvan kun kamerat räpsyvät hänen suuntaansa. Nyt nainen on kertonut mikä vartalon hehkun aiheuttaa.

Kim Kardashian päätti kertoa Cosmopolitan-lehden mukaan hänen faneilleen kauneuteen liittyvän salaisuuden, joka saa hänen ihonsa hehkumaan. Kalliiden kosteusvoiteiden sijaan niksi liittyikin puutereihin ja voiteisiin, joissa on kimalteita mukana.

Moni käyttää kasvoilleen korostuspuuteria, jonka tarkoituksena on saada iho hehkumaan ja kasvojen korkeimmat kohdat heijastamaan niihin osuvaa valoa kauniisti. Kardashian neuvoo naisia käyttämään samoja tuotteita myös vartaloon niihin kohtiin, joihin haluaa ohjata valoa. Korostuspuuterille ja -voiteelle hyviä paikkoja ovat muun muassa dekolteen alue, olkapäät ja käsivarret.

Versace at the Harper's Bazaar Icons Party

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Vivienne Westwood

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

NYC

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Tom Ford

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on