Kunto-ohjaaja: ”Aamiainen ei ole tärkeä ateria”

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhan sanonnan mukaan aamiainen on päivän tärkein ateria, ja moni tuntuukin olevan väitteen kanssa samaa mieltä. Kunto-ohjaaja ja liikunnan ammattilainen Max Lowery on kuitenkin eri mieltä, ja jättää aamiaisen aina syömättä.

27-vuotias Max Lowery ei pidä aamiaista tärkeänä. Loweryn mukaan paras ruokailurytmi on syödä kaksi ateriaa päivässä ja unohtaa aamiainen kokonaan. Lowery kertoi Daily Mail -sivustolle yllättyneensä siitä miten vähän aamupalan syömisen hyödyistä on oikeasti kunnollisia tutkimuksia, joiden perusteella sitä voitaisiin pitää päivän tärkeimpänä ateriana.

Tutkijoiden mukaan hyvä painonhallinnan keino on myös säännöllisin väliajoin pitää 18-19 tuntia kestäviä yöpaastoja. Tämä tarkoittaa sitä, että viimeinen iltapala tulisi nauttia esimerkiksi kuudelta illalla ja suuri aamiainen vasta puolen päivän jälkeen. Tämän tapaista ruokailurytmiä myös Max Lowery noudattaa pitäessään edellisen päivän illallisen ja seuraavan päivän lounaan välissä aina noin 16 tunnin paaston.

#MidweekMotivation: To start YOUR very own 2 Meal Day intermittent fasting plan from anywhere in the world, head over to www.2mealday.com 🙌😎 • Hit Like and Comment to Congratulate Max on this awesome progress! 😃💚🏆👍. • Well done @max_elliott_taylor here's what he had to say: "At first, The 2 Meal Day was hard because I had to break my routine and it felt strange not waking up and eating something. But after a week or so, my body adapted, and I started to see the benefits. When I get to work, I drink a green tea and a liter or water before 9 am. Now, I am never hungry when I wake up and I can easily go through until 2 pm or 3 pm. I do not get the same energy highs and lows throughout the day. My body shape has also changed significantly due to T2MD. It might be difficult at first but the results come quickly and are impressive.” 🔥🔥🔥💪💪😃😃😃. • Congratulations, Max on this amazing transformation, What a result! 👏👏 You’ve worked incredibly hard, embraced intermittent fasting into your life and you should be extremely proud of your results! You’re looking great on that beach, nice shorts too! 🔥🔥. • #2mealday #transformation #your2mealday

A post shared by Max Lowery (@max.lowery) on